10 Fenomenalnih Saveta za SAVRŠENU kosu

NEGA KOSE JE VAŽAN DEO DOBROG IZGLEDA, TAKOĐE JE VAŽNA DA BI SE DOBRO OSEĆALI.

nega kose

Postoji beskrajan broj proizvoda za negu kose koji obećavaju da će je oblikovati, uviti, poravnati, vlažiti i podmladiti, ali koji je najbolji način održavanja zdrave kose? Evo 10 saveta da vam pomognu za početak.

AKO PRIMETITE OŠTEĆENE KRAJEVE OBAVEZNO IH SKRATITE.

Ovo će rezultirati boljom kosom i boljim izgledom. Skraćivanje je relativno jeftino i treba vam samo nekoliko minuta u lokalnom salonu.

kosa

KORISTITE LAGANU ILI SREDNJU OPCIJU NA VAŠEM FENU.

Ekstremna toplota može osušiti kosu.

Izbegavajte preterano izlaganje suncu, što nije samo loše za vašu kožu, već može osušiti i vašu kosu.

MNOGO LJUDI IMA PERUT.

 

nega kose

Ako ste jedan od mnogih, izbegavajte grebanje ili trljanje glave jer će to samo pogorsati stvari i uzrokovati jos vise peruti. Umesto toga, koristite šampon koji je specijalno dizajniran za lečenje peruti i eliminisanje ljuštenja.

Ukoliko imate tanku kosu, dodajete šampon za dodavanje mase kosi.

Ako imate gustu kosu, koristite zdrav sjajni šampon koji će istaći vašu lepotu.

IZBEGAVAJTE JAKE I OŠTRE PROIZVODE KOJI MOGU DODATNO DA ISUŠE I OŠTETE KOSU.

U nekim slučajevima, pojedinci su čak doživeli gubitak kose u korišćenju određenih kućno pravljenih prirodnih proizvoda i proizvoda za lečenje boje. Ako želite ovu vrstu lečenja, radite to u salonu.

Prilikom odabira salona, uverite se da ste izabrali onaj koji je već neko vreme u poslu i ima čist i profesionalan radni prostor.

Pitajte prijatelje za preporuke. Ako su koristili određeni proizvod za negu kose, koji se poklapa sa onim što vi tražite, raspitajte se o njihovom iskustvu. Isto važi i za salone, često najbolje preporučuju prijatelji i porodica.

kosa
KADA SE ČEŠLJATE KORISTITE LAGANE I NEŽNE POKRETE UMESTO UBRZANIH POKRETA I ČUPANJA,

Deo kvalitetne nege kose je, kako to podrazumeva ime, da se brinete za kosu.

Kada koristite proizvode za stajling kose, proverite da li se pregrevaju pre upotrebe na kosi. Ekstremna toplota može i oštetiti kosu, a da ne pominjemo neugodnost opekotine koja proizlazi iz pregrejanog proizvoda.

INFORMACIJE KOJE SE NALAZE U OVOM ČLANKU I SLUZE SAMO ZA REFERNCU.

Ne sme se koristiti umesto ili u vezi sa profesionalnim savetima za negu kose. Svako ko primećuje zabrinjavajuće stanje, koji se odnosi na kosu, treba da se konsultuje sa dermatologom radi pravilne dijagnoze i / ili lečenja.

CERTAIN CONTENT THAT APPEARS ON THIS SITE COMES FROM AMAZON SERVICES LLC. THIS CONTENT IS PROVIDED 'AS IS' AND IS SUBJECT TO CHANGE OR REMOVAL AT ANY TIME.

Ostavite Komentar