7 odličnih saveta za lepšu kožu

Za većinu žena, deo jutarnjih i večernjih rutina uključuje režim nege kože sa kremama, hidratantima, tonicima, losionima itd.

lepota

Zbog čega se žene prolaze kroz sve ovo? To rade pre svega kako bi se suzbili znaci starenja i održao mladalački izgled i lepa koža! Međutim, sigurno je da većina žena nije razmišljala o tome šta se nalazi u proizvodima koje koriste.

Neke žene verovatno ne shvataju da ono što stavljaju na svoju kožu zapravo može potpomoći onome što pokušavaju da spreče.

U stvari prosečna žena dnevno stavlja na kožu dvanaest proizvoda, od kojih većina sadrži štetne hemijske konzervanse.

Dr. Miron Ventz, osnivač i predsedavajući USANA Health Sciences, kaže o lepoti u izdanju časopisa kompanije June / Juli 2015: “Neki kažu da je lepota samo duboka koža. Glupost! Verujem da je prava lepota odraz Istinskog zdravlja a pravo zdravlje počinje duboko unutar svake ćelije u telu, ali istinsko zdravlje i istinita lepota imaju spoljnu komponentu, zbog čega je neophodna zaštita od ekoloških povreda kao što su solarna radijacija, zagađivači u našem okruženju i efekti sušenja Vazduha …

Činjenica je da jednostavno ne možete da imate zdravo telo ako vaša koža nije zdrava.

A vaša koža ne može biti zdrava ako ga podvrgnete toksičnim supstancama koje se na kraju apsorbuju u vaše telo. “

Dakle, šta žene mogu? Kako se mogu boriti protiv zagađivača životne sredine, uticaja sunčevog zračenja i efekata sušenja vazduha? Kako mogu biti sigurni da koriste najbolje proizvode na svojoj koži kako bi mogli biti zdravi unutar i izvan?

 

zdravlje

 

Evo 7 saveta za pomoć u ovom procesu:

1. Budite svesni onoga što je u proizvodima za negu kože. Koristite proizvode koji su prirodni koliko god je to moguće.

2. Potražite proizvode koji sadrže tehnologiju obnove dermalne površine. DSR oslobađa postojeće znake starenja, kao što su smejne linije, stopala i tupost.

3. Koristite proizvode koji imaju regenisomes. Regenisomi prodiru u kožu kako bi ubrzali obnavljanje ćelija nakon izlaganja suncu. Takođe koriste svetlost fotoomona za otklanjanje oštećenja od sunca i ultrazomove za obnovu kože tokom spavanja.

4. Pronađite proizvode sa Proteo-C i Proflavonol-T. Ova dva vitamina štite kožu od prevremenog starenja uzrokovanu suncem, zagađenjem i drugim faktorima životne sredine. Takođe obezbeđuju naprednu ishranu kože kako bi se ona održala glatkom i čvrstom.

5. Ako je moguće, koristite proizvode koji su bez parabena. Parabeni su sintetički hemijski konzervansi koji se široko koriste u proizvodima za ličnu negu, kao što su šamponi, kondenzatori, proizvodi za oblikovanje kose, šminkanje, maske za lice, losioni za kožu i kreme i deodoranti. Oni su obično sastojci u losionima za bebe, šamponima i drugim proizvodima za ličnu negu za bebe i decu.

Pored toga, parabeni su u mnogim hrani i farmaceutskim proizvodima. Istraživači počinju da pronalaze parabene u benignim i malignim tumorima dojke. Iako su neke studije izazvale njihovu toksičnost u mnogim proizvodima i postavljaju pitanje njihovog dugotrajnog uticaja na ljude, upotreba proizvoda koji su bez parabena može eliminisati rizik od izlaganja ovoj štetnoj hemikaliji.

6. Pijte puno vode! Voda hidrira kožu i kosu, kao i ispira toksine iz tela.

7. Ograničite stres ili naučite da njime efikasno upravljate. Stres je štetan i emocionalno i fizički. Nađite to aktivno stresno dejstvo koje najbolje funkcioniše i svakodnevno ga koristite!

koža
Pratite ovih 7 saveta za istinitu lepotu i zdravlje.
CERTAIN CONTENT THAT APPEARS ON THIS SITE COMES FROM AMAZON SERVICES LLC. THIS CONTENT IS PROVIDED 'AS IS' AND IS SUBJECT TO CHANGE OR REMOVAL AT ANY TIME.

No Responses

  1. Homepage January 29, 2018 Reply
  2. Yusuf kısa January 31, 2018 Reply
  3. guaranteedppc.com February 3, 2018 Reply
  4. warehouses for sale February 5, 2018 Reply

Ostavite Komentar