Najbolji Saveti za Prelepu figuru

DIJETA I VEŽBA SU DVA GLAVNA I  OSNOVNA PRAVILA KOJIH SE MORATE PRIDRŽAVATI DA BI DOŠLI DO PRELEPE FIGURE I ODRŽALI ISTU.

Dijeta

Nijedna žena ne može smanjiti težinu,popraviti svoju figuru, samo kroz vežbu. Ishrana je na  prvom mestu. Manje je žena kojima treba gojenje. Najviše je onih kojima treba gubitak kilograma.

PRVA POMOĆ ZA MRŠAVE

 

 

Ipak, za one čije figure treba izgraditi i popuniti, sledeće činjenice treba imati na umu.

Prvo, opustite se mentalno. Brza i nervna napetost koriste kalorije – (kalorija je jedinica kojom merimo toplotu i hranu) – veoma brzo  smanjuje težinu ispod normale.

Drugo, dovoljno spavajte i puno dišite svežeg vazduha.

Treće, vežbajte, da stimulišete apetit da pomognete svim organima tela da rade svoj posao.

Četvrto, jesti više hrane koja ima visoku kalorijsku vrednost.  Maslac, šećer, krem i sos na povrću, ulja i maslinovo ulje su dobri za dobijanje kilograma

 

PRVA POMOĆ ZA GOJAZNE

Nemojte negovati poremećaje, ako ste debeli i želite da smanjite vaše kilograme u skladu sa normalnim i idealnim merenjima tela. Zaboravite na preparate za “mršavljenje” . Često se baziraju na ekstraktu žive, arsena ili ekstrakta tiroide. Izbegavajte previše turskih kupatila. Oni štete i nece vam pomoci. Smanjenje kalorija je prava tajna.
Uspešno smanjivanje masti će vam omogućiti da dovedete svoju figuru unutar odgovarajućih granica, kako bi vaša figura bila idealna. Cela stvar je da znate koliko kalorija trebate dnevno.

Sada, normalno, žena koja ne radi “u stvarnom smislu”, može da prodje sa 1.600 do 1.800 kalorija dnevno. Ako prati neku sekundarnu okupaciju, dovoljno ce biti 2.000 do 2.200 kalorija. Ako njeno poslovanje zahteva hodanje, stajanje ili bilo koji lakši ručni rad, ona može povecati svoj kalorijski dodatak do 2.500. Ako vrši težak fizički rad, onda ima pravo na 2.500 do 3.000 kalorija.
Cela poenta je da znate koliko kalorija mozete na dan.
Ali ako imate preveliki broj kilograma i ako želite vratiti svoju figuru u normalu, morate znati koja bi vaša idealna neto težina trebalo da bude,da bi se smanjio broj kalorija hrane koja vam nije potrebna.

 

NAPOMENA U VEZI VRSTA HRANE, PROTEINI, KOJI IZGRAĐUJU TKIVO I DAJU ENERGIJU, MOGU STVARATI SALO.

hrana

Proteini se nalaze u mesu, ribama, živini, orasima, mleku, siru, povrću. Masti (životinjske masti, ulja, čokolada, orasi) čuvaju se u telu kao salo, to vazi i za ugljenje-hidrate (šećeri, skrobovi, uključujući hleb, žitarice, krompir, kukuruz itd.). Vitamini, prehrambene supstance potrebne za rast, javljaju se kod životinjskih masti, ali ne i u povrću, kao i u jajima, mleku, puteru i mesu, zrnastim plodovima.

BALANSIRANJE DIJETE

 

Ove vrste hrane moraju biti izbalansirane. Ako ih ispravno balansirate, možete smanjiti svoje kilograme.
Da se kilogrami ​​normalizuju bez povrede zdravlja ili zadržavanja monotonije hrane. Proteine morate da jedete, ali ne previse ili premalo, takodje morate jesti Vitamine, koji se nalaze u povrću i voću. Nemojte se bojati da unosite dosta vode. Ali ne premašite svoj kalorijski dodatak.

 

stop za punije

“STOP” ZNAK ZA PUNIJE

 

Izbegavajte vodu tokom jela – to vas tera da jedete više. Pijte sve što želite između obroka. Sokovi se moraju izbeci. Ali kafa u umerenosti i obrano mleko nije štetno. Svaka žena treba da zna da sva alkoholna pica je čine punijom ako je punija i mrsavom ako je mrsava i tako ne pomaze uopšte. Svaki delić hrane koji pojedete izvan onoga što vaše kalorije zahtevaju, ce vam samo dodati višak kilograma.

Slatkiši, pita, kolači, sladoled, šlag, sladak krompir, kačkavalj, pirinač, maslac, sveži i beli beli hleb, jako meso, gusti sosevi i orasi GOJE.

“Sklonite” prženu hranu, slaninu, šunku, svinjetinu i sve stvari napravljene od brašna, makarona, sušenog pasulja, pudinga, peciva. Ali postoji izvrstan biftek ili posno meso, voćna i mlečna dijeta, dijeta od voća posebno je odlična za mrsavljenje. Povremeni posni dan, ili određeni dani nisko kaloričnog jela, nedeljno su takođe dobri.

Brza metoda za smanjenje prekomernih kalorija je ishrana pečenog krompira i čaša obranog mleka, tri puta dnevno, tokom nedelje u isto vreme. Ili, umesto da postite ceo dan, popijte čašu obranog mleka na svaka tri sata. Ovo je cela tajna smanjivanja masti i dovodjenja figure u normalan fizički izgled, legitimna lepota linije, kad se radi o ishrani.

 

STA GOJAZNI MOGU DA JEDU

 

 

Nekoliko odličnih knjiga koje se detaljno bave različitim načinima kontrole kalorija, smanjenje težine i masti, su lako dostupni. Mi smo ušli u neke detalje sami, mada se smanjenje ishrane i masti ovde razmatra samo u odnosu na fizičku lepotu. U već pomenutim knjigama pronađeni su brojni “uzorci”, itd.

Hrana koju možete jesti i još uvek osećati da ne izdajete svoju figuru, uključuje: bilo koje meso ili divljač, spasite svinju.  Svi morski plodovi, uključujući i jastoga. Voće, sa izuzetkom grožđa i banana. Salate i mesni želei. Paradajz, paprika, masline, celer, krastavac I čili sos . Svi voćni deserti.

 

LEPOTA I ZDRAVLJE IDU RUKU UZ RUKU.

lepota i zdravlje

 

Vaša koža, vaša kosa, vaša figura, ako nije zdrava, gubi svoje najlepše karakteristike.

Ucinite zdravlje kamen temeljac inteligentnog istraživanja i odrzavanja lepote koju imate.

 

Fizička lepota, u najboljem smislu, znači dobar fizički razvoj na zdravstvenoj osnovi.

 

 

Iskoristite maksimalno svaki šarm koji pojedinačno možete posedovati.

Ako se ovaj članak prati kako treba, tajna lepote – biće vaša nagrada.

CERTAIN CONTENT THAT APPEARS ON THIS SITE COMES FROM AMAZON SERVICES LLC. THIS CONTENT IS PROVIDED 'AS IS' AND IS SUBJECT TO CHANGE OR REMOVAL AT ANY TIME.

Ostavite Komentar